AnD

AnD, RAR, Katalina

Petak, 10. mart 2023

23:00 - 06:00

Hangar Luka Beograd

Žorža Klemansoa 37, Belgrade, Serbia

IDI JAKO ILI IDI JOŠ JAČE!

Music Reactions vam predstavlja jedan od najintenzivnijih aktova na aktuelnoj tehno sceni!

U petak, 10. Marta,  AnD će se pridružiti iskusnom MR rezidentu RARu i supertalentovanoj Katalini u Hangaru Luke Beograd!

Na ovom događaju uživaćete u zvučnom ambijentu reprodukovanom na visokokvalitetnom d&b Audiotechnick zvučnom sistemu (korišćenom na REACT festivalu) adekvatno dopunjenom strobovima i svetlosnim senzacijama koje će se probijati kroz mrak zadimljenog densflora, zajedno čineći moćnu rejv atmosferu.

AnD, enigmatični muzički akt, baziran u Mančesteru, sa fokusom na tehno koji bez obzira da li je u pitanju nastup uživo ili DJ set kombinuje tvrdu i sirovu dinamiku. Od svog prvog studijskog izdanja 2009. Godine (Nebulos/Serum na Mindset lejblu), AnD nikada nije prestao da se razvija i evoluira svoj zvuk probijajući barijere žanra.

AnD se sa punim pravom može svrstati u rodonačelnike brzog, intenzivnog, tvrdog tehna koji trenutno dominira svim densflorovima širom sveta.

RAR i Katalina, jedan iskusan DJ i jedna mlada nadolazeća didžejka, oboje u prvim redovima srpske tehno scene, predstavljaće domaće snage i doprineti ovom punokrvnom tejv spektaklu na najbolji mogući način. 

Facebook event