Music Reactions Indoor Rave: December

Charlie Sparks, Lee Ann Roberts, ACOR, Katalina

Petak, 8. decembar 2023

23:00 - 06:00

Hangar Luka Beograd

Žorža Klemansoa 37, Belgrade, Serbia

Spremite se za decembar jer ćemo žestoko rejvovati! U petak, 8. decembra, u Hangaru Stage 3 nastupaju Charlie Sparks i Lee Ann Roberts uz naše lokalne snage – ACOR-a i Katalinu!

Charlie Sparks je poznat po svojoj energičnosti i fuziji raznih muzičkih stilova. Njegov jedinstveni zvuk brzo je privukao pažnju velikana tehno scene. Svoje muzičke početke veže za studije arhitekture, gde je pronašao paralelu između te dve umetnosti.

Lee Ann Roberts je iz Amsterdama a rođena je u Južnoj Africi, postala je značajna figura na globalnoj tehno sceni. Vodi svoju etiketu NowNow i redovno nastupa na velikim svetskim festivalima.

Bojan Petrović, poznatiji kao ACOR, je 21-godišnji producent i DJ iz Novog Sada. Već sa 14 godina počeo je da gradi svoju muzičku karijeru, a danas je jedan od najperspektivnijih tehno umetnika u Srbiji.

Katalina je pobednica Let’s Mix Festivala i mlada dama duboko posvećena muzici. Nakon završetka DJ škole, nastupala je na velikim festivalima poput Exit-a i Green Love Festivala.

24h brza prodaja počinje u petak 18. avgusta tačno u podne. Budite brzi i osigurajte sebi najpovoljnije ulaznice!