Music Reactions Indoor Rave: November

blk., BIIA, Muhi, Vrag

Subota, 4. novembar 2023

23:00 - 06:00

Hangar Luka Beograd

Žorža Klemansoa 37, Belgrade, Serbia

U subotu, 4. novembra, u Hangaru Stage 3, ugostićemo blk., BIIA, uz lokalne snage Muhia i Vraga!

blk. je sila s kojom se ne treba šaliti. Od kada se pridružio irskom Reboot Management and Agency krajem 2021, ovaj mladi ambiciozni umetnik postigao je zapažene uspehe kao što su rasprodani brojni događaji u više zemalja Evrope, UK, Australije i dalje, sa kapacitetima od 2-15 hiljada ljudi, nastupajući kao glavna zvezda na nekim od najvećih evropskih festivala underground i komercijalne dens muzike. On pomera granice tehno muzike sa svojom muzikom preko svojih platformi, skupljajući 30+ miliona preslušavanja svojih pesama na Soundcloud-u i imajući mesečnu bazu fanova od 200k+ slušalaca samo na Spotify-u.

BIIA je portugalska elektronska muzička umetnica koja donosi emotivnu radoznalost koja se odražava u njenom kreativnom procesu. Ona stvara putovanje samoizražavanja koje kombinuje različite pristupe tehnu. To su energetske i snažne priče koje mogu kombinovati sirove, jake ritmove iz 90-ih. Njena produkcija izražava muziku bez granica koja odiše trippy elementima uz snažne udarce i povremeno provokativne i konceptualne vokale. BIIA je talenat koji ostaje veran svojoj umetničkoj viziji.

Muhi je techno DJ, producent, osnivač organizacije i izdavačke kuće “Etom Records” i polovina dua “Inner Core Live” iz Srbije, Novog Sada. Nastupao je na nekim od najvećih festivala i najpopularnijih klubova u jugoistočnoj Evropi: Exit Festival na No Sleep & Urban Bug stage-ovima, Drugstore Beograd, Boogalo Zagreb, Trezor Sarajevo, Club Tunnel, Barutana, Depo Club, Green Future Festival, Lake Festival, Green Love Festival. Tokom tog vremena delio je DJ pult s najvećim imenima globalne techno scene.

Vrag je techno DJ i osnivač Offel organizacije iz Beograda. Neprestano napreduje i probija se kroz scenu. Vrag je ostavio jak trag nastupajući u Black Room na 999999999 live eventu, a zatim ponovo uz Bens Sims-a i Boston 168 u velikoj sobi legendarnog kluba Drugstore. Njegov stil je zasnovan na hardgroove sa break beat i detroit techno uticajima.

Pažljivo odabrani izvođači obećavaju spektakularnu RAVE atmosferu koja će biti začinjena pravom audio/vizuelnom produkcijom.

do Music Reactions Indoor Rave: November-a