REACT 2024

6EJOU (live), 999999999, ACOR, Aiden, Bad Boombox, BIIA, Charlie Sparks, CLTX, DYEN, FEMUR (stage visuals), François X, GRAVEDGR, LESSSS, Ollie Lishman, RAR, Vrag

Petak i subota, 4. i 5. oktobar 2024

22:00 - 06:00

Luka Beograd, Beograd

Žorža Klemansoa 37, Belgrade, Serbia

Pridruži se najvećem regionalnom okupljanju rejv zajednice, u Beogradu 4. i 5. oktobra – lajnap od 14 pažljivo selektovanih DJ-eva će te sprovesti kroz jedinstveno tehno iskustvo. REACT nije samo još jedan muzički festival! REACT je kulturni fenomen koji postavlja nove standarde na sceni i okuplja neke od najvećih imena elektronske muzike. REACT 2024 donosi eksploziju zvuka, kombinuje ultimativnu audio-vizuelnu produkciju + lajnap zbog kog tlo podrhtava pod tvojim nogama:

 

6EJOU – Kralj neobjavljenih traka u setovima svih najjačih HT artista, 6EJOU dolazi na REACT 2024 gde će premijerno nastupiti u live izdanju i zajedno sa mnogim drugim sjajnim DJ-evima napraviti haos u dvodnevnom rejv spektaklu.

999999999 – Najtvrđi i najvoljeniji dvojac današnje tehno scene se vraća u Beograd da REACT 2024 upotpuni svojom nezaustavljivom energijom. Njihovi hibridni setovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim – spremi se za nastup titana!

ACOR – Jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih domaćih producenata/Dj-eva će se na ovogodišnjem REACTu naći rame uz rame sa kremomi svetske tehno scene. ACOR svojom energijom i  neospornim kvalitetom tu i pripada.

AIDEN – Od Njujorka do Berlina, preko Milana, britansko-američka DJ-ka Aiden je deo nove generacije umetnika koji brišu granice između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Na REACTu 2024, gde će imati svoj beogradski debi, čućeš njenu savršenu fuziju indastrijala, hardkora i tehna inspirisanog rejvom 90ih.

BAD BOOMBOX – Totalno ludilo od energije i harizme očekuje se od bugarsko-američkog DJ-a  gde god da nastupa. Njegova raznovrsnost i vitalnost u setovima postaje prepoznatljiva širom tehno sveta. Na REACT festivalu 2024 očekujemo sjajan beogradski debi ove tehno zvezde, ali i po koji ekscentrični plesni pokret.

BIIA – Superharizmatična portugalska tehno umetnica vraća se u Beograd da ga ponovo osvoji svojim blendom tehna u kome kombinuju sirove, teške, ritmove 90-ih i neobične zvuke sa različitim žanrovima koji se povremeno pojavljuju.  

Charlie Sparks – Njegovo drugo ime je energija. Poznat po preciznom mešanju esid, indastrijal, rejv i psajtrens ritmova, skrenuo je na sebe pažnju mnogobrojnih obožavalaca širom sveta. U velikom stilu vraća se u Beograd na ovogodišnji REACT, gde će još jednom pokazati kakav je virtuoz za pultom.

CLTX – Rođen i odrastao u Parizu, ovaj nemački DJ ima jedinstven stil. Mešajući trake prožete teškim metalom i energični ritmički tehno uspešno je osvojio svetsku publiku na svim meridijanima. Debijem na festivalu REACT 2024 ovog oktobra će se predstaviti beogradskoj publici i izvesno je ostaviti dubok trag u njihovim srcima.

DYEN – Svež zvuk tehno scene, DYEN već sa 17 godina ulazi u svet tehna. Rođen i odrastao u Roterdamu, koji je, pošteno je reći, sa epitetom holandskog rejv grada broj jedan, imao ogroman uticaj na mladog producenta. Gabber iz 90-ih i primarni hardkor uticali su na njegov zvuk koji će doneti na REACT 2024, gde će publika pokušati da ga isprati u njegovoj jakoj energiji.

FEMUR – rezident REACT festivala, ovaj francuski multidisciplinarni vizualni umetnik je u svetu elektronske muzike pronašao plodno tle za spajanje svih izražajnih sredstava koja su mu draga. Svoj talenat, znanje i veštine staviće u funkciju ovogodišnjeg REACTa i kroz dva dana festivala stvoriti atmosferu i utiske o kojima će se još dugo pričati.

François X –  tehno maestro, zadivljuje brzim i hipnotičkim setovima, pokazujući svoju viziju i inovacije u elektronskoj muzici.Tvrd, dubok, zanosan i sanjiv, njegov stil pomera masu širom sveta. Francuski velikan u oktobru dolazi na REACT 2024 da dokaže svoju snagu na tehno sceni i napravi nastup o kom će se dugo pričati.  

GRAVEDGR – Misteriozna i mračna energija ovog producenta/DJ-a, prožima i njegov tehno stil. Istražuje mračnu stranu HT-a kroz pomalo morbidnu tematiku groblja, sa kojom je kroz posao imao dodira u prošlosti. Njegov nesvakidašnji zvuk i pojava na koje publika neće ostati suzdržana, pridružuje se REACTu 2024.

LESSSS – Jedna najtvrđih mladih DJ-ki novije generacije, ove jeseni napraviće jako očekivan povratak u Beograd, na REACT 2024 festival. Njeni miksevi puni šranca i elektronske fuzije, opet će zapaliti beogradsku publiku i atmosferu dovesti do usijanja!

RAR lokalni heroj, rezident i koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu. Maestro mešanja žanrova će i ove godine spretno čitati masu i napraviti žurku za pamćenje.

Vrag – Nikola Milanović, poznatiji kao Vrag, jeste jedan od naših najperspektivnijih DJ-eva, a čiji zvuk odiše svestranošću, što i sam ističe. Njegova energija će ove godine, pored mnogih drugih velikih imena, upotpuniti REACT 2024 festival.

 

Ne dozvoli da ti promakne REACT 2024, on je više od muzike, više od festivala – on je mesto gde svojom ekipom stvaraš nezaboravne uspomene.

Facebook event

do REACT 2024-a