Uslovi korišćenja

Kupovina ulaznica na Internet prodavnici www.musicreactions.com

Kupovina ulaznica preko Internet prodavnice www.musicreactions.com je obavezujuća i ne može biti otkazana ili izmenjena, kupac izričito izjavljuje da je obavešten da ne može da koristi pravo na odustanak od ugovora.

Kada izvršite porudžbinu na ovoj Internet prodavnici www.musicreactions.com, izjavljujete da imate više od 18 godina i da imate poslovnu sposobnost za zaključenje ovog pravnog posla. 

 

PLAĆANJE ULAZNICA

Ulaznice kupljene putem Internet prodavnice www.musicreactions.com mogu se platiti samo platnim karticama.

Svaka ulaznica postaje važeća nakon celokupne uplate cene ulaznica.

 

NAČINI ISPORUKE

 

E-TICKET:

Vaše ulaznice će biti poslate na email. Ulaznicu nije potrebno odštampati dovoljno je pokazati na mobilnom telefonu. Pažljivo čuvajte ulaznice u svom telefonu i proverite bateriju pre dolaska na događaj.

 

Opšti uslovi prihvatanja platnih kartica:

Plaćanje karticama vrši se posredstvom servisa Stripe-a.

Prodaju ulaznica vrši:

Naziv pravnog lica: Muzičke Reakcije

VAT: HR74312158439

Sva plaćanja biće izvršena u EUR valuti. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

VRAĆANJE / ZAMENA ULAZNICA:

 

PRAVO NA VRAĆANJE ULAZNICA

Pravo na vraćanje ulaznica kupac ulaznice ima samo u sledećim slučajevima:

– otkazivanje događaja;

– odlaganje događaja na rok duži od 120 dana od dana planiranog održavanja događaja;

– u slučaju odlaganja događaja zbog nastupanja više sile koja traje duže od 180 dana od dana planiranog održavanja događaja;

U slučajevima navedenim u prethodnom stavu, ulaznica će biti stornirana, a novac vraćen kupcu na tekući račun ili preko VISA, EC/MC I Maestro metoda plaćanja,

U slučaju povraćaja novca, kupcu će biti vraćen iznos cene ulaznice, bez servisnih troškova.

U slučaju otkazivanja, odlaganja ili drugih promena programa, neće biti izvršen povraćaj novca za zavisne troškove (npr. prevoz, hotelski smeštaj, troškovi isporuke itd.)

 

VIŠA SILA

U slučaju da Organizator događaja nije u stanju da ispuni svoje obaveze zbog rata, pobune, terorističkih akata, štrajkova, nesreća, požara, blokade, poplave, odluke ili akcije epidemiološke vlasti, prirodne katastrofe, teškog poremećaja u snabdevanju energijom ili bilo čega drugog, iz razloga koji je van njegove moći i kontrole, Organizator neće biti odgovoran za gubitak ili štetu nastalu ovim događanjima. Ako je događaj otkazan ili odložen zbog gore navedenih okolnosti, Muzičke Reakcije će o tome obavestiti kupce što je pre moguće putem web site-a www.musicreactions.com.

Za vreme trajanja više sile miruju obaveze ugovornih strana.

U slučaju da viša sila traje duže od 180 dana od planiranog dana održavanja događaja, kupac ulaznice ima pravo na vraćanje ulaznice i povraćaj novca.

 

OBAVEZA VRAĆANJE NOVCA U SLUČAJU ODLAGANJA DOGAĐAJA NA ROK DUŽI OD 120 DANA OD DANA PLANIRANOG ODRŽAVANJA DOGAĐAJA;

U slučaju odlaganja događaja na rok duži od 120 dana od dana planiranog održavanja događaja, organizator se obavezuje da izvrši povraćaj novca, i to iznos cene ulaznice, umanjen za sve dodatne troškove (troškovi dostave, usluge, itd.).

Organizator će izvršiti vraćanje novca kupcu na tekući račun kupca.

 

OBAVEZA VRAĆANJA NOVCA U SLUČAJU ODLAGANJA DOGAĐAJA ZBOG VIŠE SILE

U slučaju otkazivanja događaja ili odlaganja događaja zbog više sile Organizator se obavezuje da izvrši povraćaj novca, i to iznos cene ulaznice, umanjen za sve dodatne troškove (troškovi dostave, usluge, itd.) u roku od 240 dana od dana planiranog održavanja događaja (obaveze miruju u periodu od 180 dana od dana planiranog održavanja događaja u slučaju postojanja i trajanja više sile).

Organizator će izvršiti vraćanje novca kupcu na tekući račun kupca. 

Za sve informacije u vezi otkazivanja, odlaganja ili premeštanja događaja, kao i u vezi zamene ili povrata ulaznica, kontakt mejl adresa je: contact@musicreactions.com

 

ZAŠTITA PODATAKA

U ime Muzičkih Reakcija, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Muzičkim Reakcijama (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Korisnik prihvata da lični podaci mogu biti elektronski obrađeni od strane Muzičkih Reakcija za potrebe izvršenja usluge.